administratie

Back-Up, geeft u op financieel vlak een ‘ruggesteuntje’. Hoe ontwikkelt zich de winst? Hoe is de marge ten opzichte van de omzet? Een goede administratie geeft antwoord op dit soort vragen.

Wij kunnen uw gehele financiële administratie, en alles wat er mee te maken heeft, van begin tot eind voor u verzorgen.

U kunt het verwerken van uw administratie geheel aan ons uitbesteden, maar ook deels zelf doen. Dit kan in Excel of in een boekhoudpakket.

Wij gebruiken het pakket van SnelStart. Dit pakket is erg gebruiksvriendelijk en krijgt steevast goede beoordelingen in tests. Tevens zijn wij dealer van Snelstart. U kunt het pakket dus ook bij ons aanschaffen. Als u SnelStart gebruikt kunnen we eenvoudig gegevens uitwisselen. U doet dan een groot deel zelf, de afronding verzorgen wij.

www.snelstart.nl

Hier is dus een grote mate van flexibiliteit mogelijk. Per maand of kwartaal worden de aangifte omzetbelasting opgesteld en voor u verzonden.

Aan het eind van het jaar wordt dan het Jaarverslag opgesteld en de bijhorende aangifte gedaan. Dit kan Inkomsten belasting zijn, maar ook Vennootschapsbelasting.

Naast uw administratie kunt u voor meest uiteenlopende vragen bij ons terecht, zoals het opstellen van (arbeids)overeenkomsten, kostprijs-berekeningen, gesprekspartner bij de bank, oprichten van een BV, overgang naar een VOF etc. etc

Startende ondernemers kunnen we uiteraard goed begeleiden we bij het opstellen van hun Ondernemingsplan.
www.kvk.nl/bedrijfstarten


Salarisadministratie

Uw salarisadministratie kunnen wij voor u uit handen nemen. U krijgt, uiteraard, salarisstroken, maar ook alle gegevens voor de aangifte Loonbelasting en Bedrijfsvereniging, Pensioenfonds, werkn.verzekeringen etc. worden door ons verzorgd.

Bij ons bent u niet gebonden aan vaste aanleverschema’s of invulformulieren. U kunt alle benodigde gegevens aanleveren in de vorm die u wilt. Zelfs na afloop van de betreffende maand kan dit nog. Indien gewenst stellen wij ook arbeidsovereenkomsten voor u op, berekenen onkostenvergoedingen, controleren de CAO-verplichtingen etc. etc.

De digitale aangifte LoonHeffing en Sociale lasten doen we uiteraard ook voor u.

Kortom ook hier, veel flexibiliteit en service voor marktconforme prijzen.

contact

Tel: 0348-688007
Email: back-up51a@ziggo.nl
Mob: 06-50260498

Hoge Rijndijk 51A 
2415 AD Nieuwerbrug